Autoverzekering

Een auto is vaak een grote investering. Om uzelf en uw investering te beschermen, zijn er diverse autoverzekeringen. Hieronder staan de belangrijkste verzekeringsvormen kort omschreven. Omdat wij verzekeringen aanbieden van verschillende maatschappijen, kunt u bij ons kiezen uit diverse premies en voorwaarden. Voor eigenaren van oldtimers hebben wij ook diverse verzekeringen die uitstekend aansluiten op uw persoonlijke gebruik.

klik hier voor een vrijblijvende offerte

WA-verzekering: deze verzekering dekt alleen de schade die u bij anderen met uw auto veroorzaakt.
WA-minicasco: deze verzekering dekt de schade die u bij anderen veroorzaakt en schade bij diefstal, brand, ruitbreuk e.d.
Allrisk verzekering: deze verzekering dekt alle hierboven omschreven schades, plus alle schade die de klant zelf aan de auto veroorzaakt of die is veroorzaakt door een onbekende dader.

Daarnaast zijn er diverse aanvullende verzekeringen mogelijk zoals:

auto inzittendenverzekering: deze geeft ongeacht de schuldvraag recht op uitkering in geval van overlijden of blijvende invaliditeit van de bestuurder en de passagiers bij een ongeval.
schade-inzittendenverzekering: deze dekt de materiële schade van de goederen die in de auto aanwezig zijn. Daarnaast wordt deze verzekering ook veel afgesloten, omdat als er bij een ongeval de kostwinnaar inkomstenderving lijdt dit, ongeacht de schuldvraag, wordt uitgekeerd. Omdat niet alle maatschappijen deze extra optie in hun pakket hebben, vragen wij er altijd naar als u bij ons de verzekering afsluit.
verhaalsbijstandverzekering: een verzekering waar je tegenwoordig niet meer zonder kunt. Voor een paar tientjes per jaar krijgt u volledige verhaalsbijstand in geval van een ongeluk dat door anderen of uzelf wordt veroorzaakt.
rechtsbijstandverzekering: heeft dezelfde dekking als de verhaalsbijstandverzekering, maar geeft ook rechtsbijstand bij geschillen met bijvoorbeeld de aankoop, onderhoud of reparatie van uw auto.


Oldtimerverzekeringen

Potma & Van Es is gespecialiseerd in verzekeringen voor oldtimers. Bij het afsluiten wordt rekening gehouden met het feit of het uw 2de auto is, wat de leeftijd van de auto is, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en of er een gasinstallatie in de auto zit.
Deze oldtimerverzekeringen variëren van WA- tot allrisk-dekking. Omdat oldtimers vaak unieke auto’s zijn, vraagt dat ook om een bijzondere verzekering. Wij kunnen u verzekeringen bieden waarbij u bijvoorbeeld bij pech in het buitenland terughaalgarantie en hulpverlening heeft. Ook is er de mogelijkheid tot een vergoeding op basis van ‘custombuild’, in gevallen dat er geen vervangende onderdelen of plaatwerk voorhanden is.

offerte
 
 

 


gerust op weg

 
   
 

‹‹ vorige | home | top ^

Potma & Van Es - T. (058) 216 68 08 , F. (058) 213 58 57, M. 06 47 900 701,
E. info@vanesassurantien.nl, www.vanesassurantien.nl